|
|
Lån  


 
Annonce:


Stresscoaching diverse
Indhold på siden:

Stresscoaching - Coaching I Grænselandet - Majken Matzau - Bog.
Om Stresscoaching Det kinesiske tegn for krise er skabt af to tegn; fare og muligheder. Denne forståelse rammer med et pletskud ind i denne bogs....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Majken Matzau Stresscoaching - coaching i grænselandet.
Bogen tilbyder viden, indsigt og metoder samt en proces for stresscoaching. Processen spænder over tre faser: rådgivning, opbygning og coaching, og coachens rolle og metoder i hver fase beskrives og eksemplificeres med cases fra forfatterens virke som erhvervspsykolog. Bogen er skrevet med....
Kategori: Bøger & blade - Books
Majken Matzau Stresscoaching - coaching i grænselandet.
Stresscoaching - coaching i grænselandet (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Majken Matzau - Forlag: Akademisk Forlag - ISBN-13: 9788750052364.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Majken Matzau Stresscoaching - coaching i grænselandet (Bog).
Om Stresscoaching Det kinesiske tegn for krise er skabt af to tegn; fare og muligheder. Denne forståelse rammer med et pletskud ind i denne bogs skarpe optik, hvor stress forstås som nutidens største årsag til krise og dermed også som en kraftfuld potenti.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
Stresscoaching - Anna-mette Thomsen - Bog.
I... Stresscoaching - nøglen til stresshåndtering er en bog, som henvender sig til alle, der ønsker at vide, hvordan man bruger en effektiv metode til at håndtere stress. Bogen....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Praktisk Stresscoaching - Bjarne Toftegård - Bog.
Vi oplever mere og mere stress, og flere og flere bliver alvorligt stressede. 10-12 % af alle dan­skere i den erhvervsaktive alder er så stress­ede, at de har brug for hjælp, og hvis man....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Bjarne Toftegård Praktisk stresscoaching: om at hjælpe mennesker med stress.
Praktisk stresscoaching: om at hjælpe mennesker med stress (Hæftet, Dansk) - Forfatter: Bjarne Toftegård - Forlag: Go'Bog - ISBN-13: 9788791913150.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Anna-Mette Thomsen Stresscoaching: nøglen til stresshåndtering.
Stresscoaching: nøglen til stresshåndtering (Bog, Paperback, Dansk) - Forfatter: Anna-Mette Thomsen - Forlag: Thomsen - ISBN-13: 9788799222513.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Majken Matzau Stresscoaching - coaching i grænselandet (E-bog).
Bogen tilbyder viden, indsigt og metoder samt en proces for stresscoaching. Processen spænder over tre faser: rådgivning, opbygning og coaching, og coachens rolle og metoder i hver fase beskrives og eksemplificeres med cases fra forfatterens virke som erh.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
Anna-Mette Thomsen Stresscoaching (Bog).
Stresscoaching - nøglen til stresshåndtering er en bog, som henvender sig til alle, der ønsker at vide, hvordan man bruger en effektiv metode til at håndtere stress. Bogen bygger bro mellem hjerneforskning, psykologiens verden og stresscoaching. Forfatter.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Bjarne Toftegård Praktisk stresscoaching (E-bog).
Vi oplever mere og mere stress, og flere og flere bliver alvorligt stressede. 10-12 % af alle danskere i den erhvervsaktive alder er så stressede, at de har brug for hjælp, og hvis man ikke får den rette hjælp, kan stress få alvorlige konsekvenser.Denne b.
Kategori: Bøger & blade - Krop og sind
Bjarne Toftegård Praktisk stresscoaching (Bog).
Vi oplever mere og mere stress, og flere og flere bliver alvorligt stressede. 10-12 % af alle dan­skere i den erhvervsaktive alder er så stress­ede, at de har brug for hjælp, og hvis man ikke får den rette hjælp, kan stress få alvorlige konsekvenser. De.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
10 Gode Råd Mod Stress - Bjarne Toftegård - Bog.
Bjarne Toftegård har i dette hæfte samlet de ti bedste råd mod stress. Han har udvalgt rådene ud fra tilbagemeldinger i forbindelse med både stresscoaching, stresskurser og workshops.....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Bjarne Toftegård 10 gode råd mod stress (E-bog).
Bjarne Toftegård har i dette hæfte samlet de ti bedste råd mod stress. Han har udvalgt rådene ud fra tilbagemeldinger i forbindelse med både stresscoaching, stresskurser og workshops. Med disse råd kan man både afhjælpe stress og forebygge stress. Bjarne.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
Bjarne Toftegård 10 gode råd mod stress (Bog).
Bjarne Toftegård har i dette hæfte samlet de ti bedste råd mod stress. Han har udvalgt rådene ud fra tilbagemeldinger i forbindelse med både stresscoaching, stresskurser og workshops. Med disse råd kan man både afhjælpe stress og forebygge stress. Bagside.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
V3
Kategorier på sider:

Hvorfor stresscoaching1111 Hvad er en coach Stresscoaching Coaching Undg stress p job Grunde til stress Stresscoaching diverse Tegn p stress Fakta om stress Psykoterapi


 Du er her: Stresscoaching - Netannoncer Stresscoaching -